Seniornett Horten - Horten Seniornett


Nyheter


Horten bibliotek på internett

Postet 16.september.2013, klokken 10:51. av bjørn jakobsen

Da er vi igang igjen med høstens medlemsmøter. Som dere ser er møtet denne gangen på tirsdag den 17. september. Først ut denne gangen er Spesialbibliotekar Knut Hellum fra Horten bibliotek som har kalt foredraget "Biblioteket på internett" og om bruk av "Mappa mi". Som et ekstra innslag vil Knut også informere om hvordan man laster ned og bruker QR-koden. Styret håper så mange som mulig finner veien til Eldresenteret den 17.9.. Som vanlig starter vi kl. 18:00. Les hele artikkelen!

Ledige kurs-plasser!

Postet 16.august.2013, klokken 00:01. av bjørn jakobsen

Da er det like før vi starter høstens 1. kursrekke etter en fin og lang sommerpause. Mange er ennå på ferie og flere kurs er derfor ennå ikke fulltegnet. Til kursstart i uken 26. til 30 august har vi ledig plass på følgende kursemner:

  1. Grunnkurs for nybegynnere
  2. Grunnkurs for viderekomne
  3. Slektsgransking
  4. Nettbrett
  5. Smarttelefon
  6. Bruk av offentlige sider
  7. Internett og e-post
  8. Grunnleggende billedbehandling

De første som melder seg får plass! Husk, det er bare 2 elever på hver instruktør.Les hele artikkelen!

Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 59

Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 60

Notice: Trying to get property 'ingress' of non-object in /home/4/h/horten-seniornet/www/index.php on line 61

Velferdsteknologi og e-resepter

Postet 21.mai.2013, klokken 10:35. av bjørn jakobsenLes hele artikkelen!

Medlemsmøte 20.mars - videreg. bilde-behandling

Postet 04.april.2013, klokken 09:11. av bjørn jakobsen

29 personer hadde tatt veien til eldresenteret på vårt medlemsmøte den 20. mars. Medlemsmøtene er også åpne de som ikke er medlemmer. Men skal du gå på kurs må du være medlem.

Hovedtema for møtet var nytt kurs i videregående billed-behandling.Roar Eggen som er en av våre instruktører, presenterte og demonstrerte kurset for et interessert publikum.

Swiss Replica WatchesLes hele artikkelen!

Siste kursserie starter i uke 15

Postet 03.april.2013, klokken 19:50. av bjørn jakobsen

Det er sikkert noen som venter på å komme med på kurs. På grunn av påsken og noe ferieavvikling starter vi den 3. og siste kursserien våren 2013 i uke 15 (8.  til 12. april) Enkelte kurs er mer populære enn andre, derfor er det ikke helt sikkert at alle får sine ønsker oppfylt på våren, men vi er igang igjen i slutten av august. Vi vil forsøke å gi en tilbakemelding på e-post til alle som står på venteliste.

Husk også vårens siste medlemsmøte den 17. april. Da tar vi i samarbeid med Seniornett Norge for oss populære "reiseportaler" på nettet. Hvis vi får tid snakker vi også litt om det nye reseptsystemet "Mine resepter"  www.helsenorge.no/mineresepter .

Vel møtt!Les hele artikkelen!


side 23 av 26