Seniornett Horten - Horten Seniornett


Vi krydrer årsmøtet med visesang


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/artikkel.php on line 59
Postet 04.februar.2024, klokken 11:21. av bjørn jakobsen


Hei alle medlemmer!

Årsmøtet blir i år, som dere ser av anmeldelsen til høyre, krydret med visesang, en liten konsert av en av byens poeter og visesangere. Ole Kristian Pettersen - født bak Kroa som han selv skriver. Han fremfører viser bla fra Horten og andre, som mange kjenner.

Håper detter bidrar til at flere finner veien til årsmøtet den 29. februar. Vi har mye å diskutere med dere. Den siste tiden har vi ikke lagt skul på at vi sliter med rekrutteringen av nye medarbeidere og tillitsvalgte. Dette gjelder ikke bare Seniornett men de fleste frivillige organisasjoner. For Seniornett i byen har også medlemstallet blitt halvert de siste 10 årene. Det er eb utvikling vi ser på med bekymring. "Digitalt utenforskap" griper stadig mer om seg etter som mengden av digitale løsninger stiger. 

Seniornett Horten hadde høsten 2023 et tilbud til alle i byen , i nært samarbeid  med kommunens 2 pensjonistforbundt - Borre og Horten. Dette ble meget godt mottatt. Tilbudet var fullt ut sponset av Helsedirektoratet, som avsluttet dette prosjektet i 2023. Selv om vi fortsetter både det lokale samarbeidet med Pensjonistforbundene og viderefører "Datastuene-2 vil det fremover bare koste deltakerne kr 250,- for et 12 timers opplæringstilbud. Vi tror ikke den summen skremmer noen fra å delta. Materiell  kommer selvsagt i tillegg.

Seniornett Horten vil også i fremtidenf orsøke å motarbeide utenforskap og hjelpe med praktiske utfordringer i "dataverdenen". Vi har merket oss at medlemstallet har vært sterkt synkende de siste 10 årene. Utfordringene er der, den tekniske utviklingen stopper ikke opp. La oss stå sammen. vi trenger flere medarbeidere og tillitsvalgte. 

Styret er sikker på at de finnes mange i kommunen som kan strekke ut en hånd og hjelpe andre.

Vel møtt til konsert og årsmøte i 2024!

På vegne av styre Bjørn Jakobsen, styreleder

Best Replica Watches

audemars piguet replica watches

 

Hele Nyheten