Seniornett Horten - Horten Seniornett


Torp flyplass - aktivitet og planer


Deprecated: Function strftime() is deprecated in /home/4/h/horten-seniornet/www/artikkel.php on line 59
Postet 02.februar.2018, klokken 08:59. av bjørn jakobsen


35 personer fant den 18. januar veien til Aktivitetssenteret denne kvelden.

Tine Kleive-Mathisen markedssjef ved administrasjonen orienterte om virksomheten og utviklingen på Torp.

August ble mer hektisk enn noensinne på Torp. 193 353 passasjerer reiste fra/til lufthavnen og aldri før har så mange reisende benyttet lufthavnen i august måned. Veksten er på 44,5 % i forhold til året før. 
 

 


Det er utenrikstrafikken som vokser og i august var det en vekst på hele 59,7 %. Utenrikstrafikken utgjorde totalt 163 644 passasjerer.  Antall innenriksreisende var 29 709 mot 31 321 passasjerer i fjor, en liten nedgang på 5,2 %, som i hovedsak skyldes færre frekvenser på innland enn i august i fjor. 
54% vekst i utenrikstrafikken
I årets første 8 måneder har 1 305 760 passasjerer reist til/fra Torp, en vekst på hele 39,3 % i forhold til samme periode i fjor. Utenrikstrafikken har så langt i år en vekst på 54,3 %, med totalt 1 063 645 reisende, både private reiser og charterreiser. Innenrikstrafikken i årets første 8 måneder viser en liten nedgang på 2,4 %, og totalt 242 115 reisende.
«Vi har lagt bak oss en svært hektisk sommer på Torp og aldri før har flyene vært så fulle som nå. Vi har langt større vekt i antall passasjerer enn i antall flybevegelser. De største markedene er Polen og Spania, og i august har vi også sett en større andel turister komme inn til Norge. Vi har flere ekstra charter fra Torp, både til Gran Canaria, Tenerife og Antalya i Tyrkia, som ikke har vært
repliche orologi italia operert på lang tid», sier Tine Kleive-Mathisen, som avslutter med et lite tips; «i disse dager legger flyselskapene ut avgangene for våren og sommeren 2018.»
Hun fortalte og viste bilder av utbyggingen av selve flyplassen og viste også funksjonaliteten og mulighetene på nettstedet «torp.no». 
best replica watches

Magnus Andersen, referent